header  
 
 

doelstelling
veelgestelde vragen
cursus inhoud
feiten
presentatoren
praktische zaken
schrijf u hier in
duckie
2006NL | D
| Home
 
Doelstelling

De behoefte aan kwalitatief betere tandheelkunde is zeker de laatste jaren in Nederland sterk gegroeid. Om betere zorg te kunnen verlenen is het uiteraard van groot belang dat er optimaal zicht is op het te behandelen tandheelkundig probleem. Onze ogen hebben daarbij op zijn minst een goede lichtbron nodig. Iedereen weet dat er in een mond vrijwel niets meer te zien is als de operatielamp plotseling uitvalt. Goed licht en het gebruik van vergrotingen zoals een loep zorgen al voor een grote verbetering.

 

Er gaat echter een wereld voor u open als er gebruik wordt gemaakt van een operatiemicroscoop in combinatie met een coaxiale halogeen lichtbron. Een operatiemicroscoop kan een positief omslagpunt voor uw praktijk betekenen.


Beter zicht kan leiden tot sneller en beter werken in bepaalde onderdelen van de tandheelkunde. Endodontie en diagnostiek van pijnklachten zijn enkele voorbeelden hiervan.

 

 

Doel van deze cursus is om tandartsen vertrouwd te maken en te leren werken met de operatiemicroscoop. Zo valt een weloverwogen keuze te maken of de operatiemicroscoop ook voor uw praktijk een zinvolle investering kan zijn

    info@beterlichtenzicht.nl